فروشگاه محصولات دانلودی
دسته بندی محصولات
آخرین محصولات فروشگاه
محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

کلیه محصولات پس از پرداخت هزینه قابل دانلود بوده و در صورت مشاهده هر گونه مشکلی لطفا از طریق ارتباط با ما ، اطلاع دهید

پروژه معماری طرح هتل

 

طرح كلي هتلها وفضاهاي موردنياز

 

انواع متفاوت هتل ها استانداردهاي متنوعي از كيفيت و امكانات را ارايه مي دهند. هتل ها مي توانند حلقه اي از يك زنجيره باشند يا مستقل عمل كنند . اگر هتل عضوي از يك زنجيره باشد ممكن است شرايط طراحي خاصي اعمال گردد.

انواع هتل ها عبارتند از: هتل هاي شهري – هتل هاي خاص تعطيلات – كلوپ ها- هتل آپارتمانها ومتل ها.

 

حداقل شرايط لازم  براي استاندارد هتل ها

 

حداقل شرايط لازم  براي درجه بندي يك هتل دريكي از سطوح درجات دارا بودن سطحي از خدمات وتسهيلات است كه مي بايست در آن واحد به ميهمانان عرضه شود.

هتل ها در اين دستورالعمل در پنج سطح به شرح زير درجه بندي مي شوند:

يك ستاره – دوستاره -  سه ستاره – چهارستاره –پنج ستاره.

البته هتل هاي 7 ستاره نيز دركشورهايي مانند امارات كه هتل جميرا ازجمله آنهاست ديده شده است. كه صرفا 7 ستاره بودن آن جنبه تبليغاتي داشته وهمان كيفيت هتل هاي 5 ستاره را داراست. لازم به تذكر است كه درجه (top) به هتل هاي 5 ستاره اي تعلق مي گيرد كه خدماتي بيش از حد انتظار به ميهمان ارائه مي دهند.

حداقل شرايط لازم براي هر يك از هتل ها در پايين ترين سطح كه يك ستاره خواهد بود در زير آورده شده است:

-         رعايت حداقل سطح كيفي در قسمتهاي مختلف واحد.

-         يك هتل يك ستاره حداقل 9 اتاق خواب را داراست.

-         75% اتاق خواب ها با حمام يا تسهيلات خصوصي.

-         وجود محلي براي صبحانه خوري كه متناسب با ظرفيت هتل طراحي شده است.

-         وجود سيستم گرمايش وسرمايش قابل كنترل در اتاق خواب ها

مهمترين امور در هتل مربوط به نوع و سطح سرويس وخدمات وتجهيزات آن هتل مي باشد به طوري كه ضعف در اين قسمت توانسته است درجه هتل را به ميزان 1-2 درجه كاهش دهد.

مهمترين فضاهاي هتل

 

 فضاها در هتل به سه قسمت اصلي تقسيم مي شوند:

1-   فضاهاي عمومي: همه افراد حتي افراد غير ميهمان حق ورود به آنها واستفاده از تسهيلات آنها را                           دارند.مانند لابي (محل نشيمن).

2-   فضاهاي خصوصي: فقط ميهمانان هتل اجازه استفاده از خدمات آنرا دارند.مانند اتاقها وسرويس هاي بهداشتي در هتل.

3-   فضاي خدماتي : فضاهايي كه پرسنل هتل حق استفاده از آنرا دارند. مانند پذيرش هتل واتاق مديريت- دفاتر بازرگاني – آشپزخانه ولاندري .

 

دو فضاي مهم در هتل:

 

1- پنتري( گرمخانه):

فضاي بين آشپزخانه وسالن رستوران كه به عنوان فيلتر يا آبدارخانه استفاده مي شود پنتري نام داردكه معادل فارسي آن گرمخانه مي باشد. اگر سالن رستوران وآشپزخانه داراي اختلاف سطح 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 7,200 تومان
(شامل 10% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 8,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
1_739327_7027.zip458.9k





پرفروش ترین محصولات